Τηλ/κη Εξυπηρέτηση: +30 210 3310488, +30 210 3310901

Ποιοι είμαστε;

Η OpticsB2B είναι το τμήμα χονδρικής της AG Vision Α.Ε - AvramisOptics.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τον κ. Γιάννη Αβράμη και δραστηριοποιείται έκτοτε στον χώρο του εμπορίου οπτικών ειδών. Οι κύριες δραστηριότητες της OpticsB2B αποτελούν οι εισαγωγές-εξαγωγές γυαλιών ηλίου, οράσεως και φακών επαφής από και προς όλο τον κόσμο, με κύριο άξονα τις ευρωπαϊκές αγορές. Με πολυετή και συνεπή παρουσία στον χώρο καρταφέραμε να αποκτήσουμε το know-how ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας επώνυμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα με αξιοπιστία και εντιμότητα.

Στόχος μας είναι η προσανατολισμένη στον πελάτη προσέγγιση, οι μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και την παροχή στους πελάτες μας των προϊόντων που χρειάζονται και θέλουν. Όχι αυτά που οι προμηθευτές θέλουν να πουλήσουν.

Γιατί να μας επιλέξετε;

 1. Αυτονομία
  Προσφέρουμε τα προϊόντα που εσείς επιθμείτε, χωρίς στόχους, χωρίς πιέσεις και χωρίς ελάχιστες παραγγελίες.
 2. Ευελιξία
  Οι τιμές καταλόγου ισχύουν από το πρώτο κιόλας τεμάχιο. Δεν χρειάζεται να παραγγείλετε στοκ για να πετύχετε κάποια καλύτερη τιμή. Έτσι ελέγχετε καλύτερα τα τις αγορές και τις πληρωμές σας.
 3. Ποικιλία
  Προϊόντα όλων των κατασκευαστών σε ένα σημείο.
 4. Ταχύτητα Εξυπηρέτησης
  Όλα τα γυαλιά και η συντριπτική πλειοψηφία φακών επαφής του site είναι ετοιμοπαράδοτα και μπορούν να σταλούν την ίδια κιόλας εργάσιμη.
 5. Επαγγελματισμός
  Δεν πουλάμε σε καταστήματα ρούχων ή φαρμακεία παρά μόνο σε οπτικούς.

Οι συνεργάτες μας είναι το παν για εμάς, και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι ανάγκες τους καλύπτονται πλήρως. Αν δεν βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε, μη διστάσεττε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

1